Buat Duit Dengan Shopee

Buat Duit Dengan Shopee | Panduan Bisnes Shopee Januari 2019 Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2019

Testimoni Pendapatan Dengan Shopee, 4 Angka Seminggu, 5 Angka Sebulan, 6 Angka Setahun

Testimoni pendapatan dengan Shopee

Ada yang masih ragu-ragu bagaimana Shopee dapat membantu anda menjana pendapatan sampingan? Sebenarnya telah berpuluh-puluh testimmoni dikongsikan oleh pembeli ebook Bisnes Shopee ni, anda boleh lihat di www.ebookshopee.com bagaimana mudahnya mereka menjana 4 angka seminggu di Shopee.
Untuk lebih meyakinkan, kami tunjukkan lagi testimoni terkini pendapatan di Shopee ni. Ni real punya testimoni bukan edit Photoshop.
Testimoni Pendapatan Dengan Shopee, 4 Angka Seminggu, 5 Angka Sebulan, 6 Angka Setahun
Pendapatan seminggu


Pendapatan sebulan



Pendapatan setahun



Jadi tak mustahil pendapatan dari Shopee ini boleh melebihi gaji anda bekerja sekarang, sebab tu ramai yang mula-mula buat part-time, akhirnya bertukar menjadi full time gara-gara penangan hebat Shopee ni.
Nak tengok lagi testimoni boleh refer https://tinyurl.com/ShopeeEbook

Copyright 2019 : Panduan Berniaga Di Shopee


Cara Jual Barang Dropship di Shopee

Cara jual barang dropship di Shopee

Shopee semakin popular sekarang ini dengan peningkatan mendadak pengguna dan penjual. Ia mungkin dibantu oleh pemasaran Shopee yang beterusan dan berkesan. Menjual di Shopee juga sangat mudah malah anda boleh menjual tanpa modal dan tanpa menyimpan stok dengan program dropship.

Banyak syarikat yang menawarkan khidmat dropship ni, ada yang hanya memerlukan kita berurusan di website mereka dan in sangat memudahkan. Biasanya syarikat tersebut akan memberikan password untuk penjual dropship melihat harga yang ditawarkan untuk penjual. Anda boleh menjual semula kepada pelanggan dengan mendapat untung dari perbezaan harga yang ditawarkan.

Walaubagaimanapun, sistem dropship ini berbeza sedikit di Shopee, bagi penjual dropship yang menjual di media sosial seperti Facebook, Instagram dan lain-lain. Kebiasaannya penjual akan menggunakan duit pelanggan untuk membeli stok dan simpan perbezaan harga sebagai untung. Di Shopee pula, penjual kena keluarkan sedikit …

Shopee Kalahkan Lazada Sebagai Laman E-Dagang Terbesar

Shopee Kalahkan Lazada Sebagai Laman E-Dagang Terbesar


Nampaknya gergasi online Lazada dah tumbang ditangan Shopee. Pada masa akan datang kita mungkin akan dapat lihat bagaimana Shopee akan jauh meninggalkan Lazada yang satu ketika dulu menjadi pelopor utama online marketplace di Malaysia, kalau dulu Lazada tumbangkan Lelong, kini sejarah berulang.
.
Kalau anda tak ambil peluang memang akan ketingalan. 😀