Buat Duit Dengan Shopee

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan Langkau ke kandungan utama

Testimoni : Bagaimana Jana RM200 Ribu Dengan Satu Akaun Shopee

Testimoni : Bagaimana Jana RM200 Ribu Dengan Satu Akaun Shopee

Banyak dah kejayaan demi kejayaan daripada pembeli ebook Bisnes Shopee. Ini menunjukkan tiada yang mustahil sekiranya anda berusaha. Ebook ini menunjukkan cara sebenar berniaga di Shopee walaupun anda tiada sebarang pengalaman berniaga online.


Orang putih adda berkata "don't reinvent the wheel", maksudnya jangan kita cuba mencipa semula tayar, ia dah elok bulat, jangan ubah jadi segi tiga atau segi empat. Macam itu juga berbisnes di Shopee, penulis ebook telah habis berpuluh-puluh ribu selama beberapa tahun untuk mendapat formula kejayaan, mana yang patut buat mana yang tak perlu buat. Anda hanya perlu copy-paste saja. Menarik bukan?

Jom lihat lebih detail dan testimoni di Bisnes Shopee

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan. Dapatkan rahsia menjana pendapatan dengan Shopee dengan mudah dan betul. 


buat-duit-shopee


Apa yang dikongsikan didalam ebook ini?


* Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.

* Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaikyang boleh anda gunakan!

* Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!

* 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! 

* Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

* 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

* Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

* Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

* Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)

* Percuma 3 ebook bonus yang bakal membantu anda memaksimumkan keuntungan dengan Shopee.

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?.

Klik link di bawah sekarang!




bisnes-shopee

Copyright 2018 : Buat Duit Shopee