Buat Duit Dengan Shopee

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan Langkau ke kandungan utama

Testimoni Pendapatan Dengan Shopee, 4 Angka Seminggu, 5 Angka Sebulan, 6 Angka Setahun

Testimoni pendapatan dengan Shopee

Ada yang masih ragu-ragu bagaimana Shopee dapat membantu anda menjana pendapatan sampingan? Sebenarnya telah berpuluh-puluh testimmoni dikongsikan oleh pembeli ebook Bisnes Shopee ni, anda boleh lihat di www.ebookshopee.com bagaimana mudahnya mereka menjana 4 angka seminggu di Shopee.
Untuk lebih meyakinkan, kami tunjukkan lagi testimoni terkini pendapatan di Shopee ni. Ni real punya testimoni bukan edit Photoshop.
Testimoni Pendapatan Dengan Shopee, 4 Angka Seminggu, 5 Angka Sebulan, 6 Angka Setahun
Pendapatan seminggu


Pendapatan sebulan



Pendapatan setahun



Jadi tak mustahil pendapatan dari Shopee ini boleh melebihi gaji anda bekerja sekarang, sebab tu ramai yang mula-mula buat part-time, akhirnya bertukar menjadi full time gara-gara penangan hebat Shopee ni.
Nak tengok lagi testimoni boleh refer https://tinyurl.com/ShopeeEbook

Copyright 2019 : Panduan Berniaga Di Shopee


Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan. Dapatkan rahsia menjana pendapatan dengan Shopee dengan mudah dan betul. 


buat-duit-shopee


Apa yang dikongsikan didalam ebook ini?


* Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.

* Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaikyang boleh anda gunakan!

* Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!

* 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! 

* Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

* 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

* Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

* Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

* Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)

* Percuma 3 ebook bonus yang bakal membantu anda memaksimumkan keuntungan dengan Shopee.

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?.

Klik link di bawah sekarang!




bisnes-shopee

Copyright 2018 : Buat Duit Shopee