Buat Duit Dengan Shopee

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan Langkau ke kandungan utama

Cara Jual Barang Dropship di Shopee

Cara jual barang dropship di Shopee

Shopee semakin popular sekarang ini dengan peningkatan mendadak pengguna dan penjual. Ia mungkin dibantu oleh pemasaran Shopee yang beterusan dan berkesan. Menjual di Shopee juga sangat mudah malah anda boleh menjual tanpa modal dan tanpa menyimpan stok dengan program dropship.

Banyak syarikat yang menawarkan khidmat dropship ni, ada yang hanya memerlukan kita berurusan di website mereka dan in sangat memudahkan. Biasanya syarikat tersebut akan memberikan password untuk penjual dropship melihat harga yang ditawarkan untuk penjual. Anda boleh menjual semula kepada pelanggan dengan mendapat untung dari perbezaan harga yang ditawarkan.

Walaubagaimanapun, sistem dropship ini berbeza sedikit di Shopee, bagi penjual dropship yang menjual di media sosial seperti Facebook, Instagram dan lain-lain. Kebiasaannya penjual akan menggunakan duit pelanggan untuk membeli stok dan simpan perbezaan harga sebagai untung. Di Shopee pula, penjual kena keluarkan sedikit …

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan

Ebook Bisnes Shopee kini dibuka untuk jualan. Dapatkan rahsia menjana pendapatan dengan Shopee dengan mudah dan betul. 


buat-duit-shopee


Apa yang dikongsikan didalam ebook ini?


* Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Saya tunjukkan cara kedua-duanya!.

* Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, saya share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaikyang boleh anda gunakan!

* Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya saya terangkan dalam bab mengurus order!

* 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! 

* Jadi, disini saya share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

* 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!

* Anda masih tiada produk untuk dijual? Saya juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

* Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga saya kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

* Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA saya bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)

* Percuma 3 ebook bonus yang bakal membantu anda memaksimumkan keuntungan dengan Shopee.

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?.

Klik link di bawah sekarang!




bisnes-shopee

Copyright 2018 : Buat Duit Shopee